Blackberry overzichtpagina

Auteur Topic: RIM en KPN introduceren de nieuwe BlackBerry Pearl 8110 smartphone in Nederland  (gelezen 2243 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Bob Hillesum

  • BlackBerry Consultant
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 3.533
  • Karma: 104
    • BlackBerry Gebruikers Nederland Forum
Den Haag, 11-02-2008

RIM en KPN introduceren de nieuwe BlackBerry Pearl 8110 smartphone in Nederland
Amsterdam en Waterloo, Canada, 11 februari 2008 – Research In Motion (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) en KPN introduceren de BlackBerry® Pearl™ 8110-smartphone in Nederland. Deze zeer slanke multimediasmartphone biedt een geďntegreerd gps-navigatiesysteem op basis van KPN OpWeg. Dit zorgt voor een krachtig en gebruikersvriendelijk navigatiesysteem.

De BlackBerry Pearl 8110, verkrijgbaar in een aantrekkelijke blauwe look, is een van de meest compacte smartphones ter wereld. Toch biedt het apparaat alle functionaliteit die gebruikers verwachten van een BlackBerry-smartphone. Dit is de perfecte oplossing voor bedrijven en gebruikers die op zoek zijn naar een multifunctionele en stijlvolle smartphone voor telefoneren, e-mailen, internetten, entertainment en nog veel meer.

De BlackBerry Pearl 8110-smartphone is een handzaam gps-apparaat dat gebruikers zowel in de auto als te voet eenvoudig de weg wijst. Het KPN OpWeg-navigatiepakket biedt verkeersinformatie die elke minuut wordt bijgewerkt, en de complete inhoud van de telefoongids. De route wordt weergegeven op een kaart samen met stapsgewijze aanwijzingen tot aan de plaats van bestemming. Ook geeft de handheld op de routekaart contactinformatie en locatiedetails weer.

Een technologisch wonder, zo is de BlackBerry Pearl 8110 het best te omschrijven. Het apparaat combineert krachtige prestaties met maximaal gebruiksgemak en helpt mobiele gebruikers het uiterste te halen uit hun werk- en privéleven. Naast ongeëvenaarde communicatie- en zakelijke opties biedt de BlackBerry Pearl 8110 een groot aantal multimediamogelijkheden.

Gebruikers profiteren met de BlackBerry Pearl 8110 van een 2.0 megapixel camera met geďntegreerde zoom en flitser. Daarnaast kunnen ze met de mediaspeler hun favoriete muziek beluisteren en videoclips bekijken. Naast ondersteuning voor e-mail (inclusief attachments), tekst- en instant messaging, een organiser, web- en andere mobiele applicaties biedt de BlackBerry Pearl 8110 ook uitgebreide software voor multimediabeheer en een geheugenkaartslot voor uitbreidbare geheugencapaciteit. Dit alles in een slank en elegant ontwerp. Dankzij de eenvoudig te gebruiken trackball en intuďtieve interface is de smartphone uiterst eenvoudig te bedienen. Het scherm met een hoge resolutie en geďntegreerde lichtgevoeligheidstechnologie zorgt ervoor dat het lezen van berichten, bekijken van attachments en video’s, en internetten een plezierige ervaring is. Kortom: de BlackBerry Pearl 8110 is de ideale smartphone voor zakelijk en privégebruik.
Het eenvoudig te installeren KPN OpWeg biedt een zeer nauwkeurig navigatiesysteem. Gebruikers profiteren van roteerbare 3D-kaarten, gesproken aanwijzingen en up-to-date verkeersinformatie, zodat ze snel en eenvoudig hun bestemming bereiken.

Het BlackBerry Forum